ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Halil Hamuryen Ortaokulu

May

Öğrencilerimiz mezuniyet coşkusunu okul müdürümüz Ahmet SÜREZLİ,müdür yardımcımız Merve Gül KIRICI ve öğretmenlerimiz ile birlikte  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda, Anıtkabir'i ziyaret ederek pekiştirdi.

Proje hakkında

Enerji tüketimini azaltma çabası olarak bilinen "Enerji Tasarrufu" ile aynı işi daha az enerji harcayarak yada kullanılan enerjinin miktarını azaltarak yaşadığımız dünyayı daha yaşanır hale getirebiliriz. Enerjiyi verimli kullanıp, üretimde, konforumuzda ve iş gücümüzde azalma olmadan da yaşamımızı sürdürmek ve bu çalışmaları öğrencilerimizle gelecek nesillere aktarmak en önemli önceliğimizdir.

May

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Millî Mücadele hareketini başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 101. yılı.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı