ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Halil Hamuryen Ortaokulu

Mrt

Çanakkale, en zor koşullar içinde bir milletin yeniden doğuşu, şahlanışıdır. Çanakkale zaferi “bitti” denilen bir milletin kendisini dünyaya bir kere daha ispat ettiği, istiklal mücadelesinin mayasının çalındığı, yeni zaferlerin müjdesini taşıyan bir ana rahmidir. Çanakkale Zaferi, o tarihin en donanımlı düşman ordusunun galibiyetini kesin gören sözde kahraman komutanların yenildiği, tarihin bir kere daha döndüğü ve yeniden düzeltildiği dönüm noktasıdır. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin üstündeki kara bulutları dağıttığı, kendilerini galip sayan devletler karşısında inançla başını dikleştirdiği on binlerce şehit ile hakka yürüdüğü destanın adıdır.

Mrt

Ara

Jandarma asayiş vakfı JAVPET Güvercinlik Yöneticileri 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler.

Javpet müdürü Tacettin SULUHAN'a , Petrol ofisi 1. saha müdürü Suzan ÇELİK'e, Petrol ofisi 2. saha müdürü Baran TİBET'e, Petrol ofisi 3. saha müdürü Oğuz YENERSOY'a, Müşteri deneyim Müdürü Ali Kemal ŞAHİN'e, Müşteri Yöneticisi Furkan AKBAŞ'a nazik ziyaretleri için teşkkür ediyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında İçişleri bakanlığı tarafından düzenlenen Emniyet Genel Müdürlüğü gezimiz Dikmen ek hizmet binası yerleşkesinde bulunan Polis müzesi ziyareti ile başlad. Ardından Gölbaşı dairesinde bulunan Havacılık daire başkanlığı, Polis akademisi ve Kriminal daire başkanlığı ile son buldu. Emeği geçen öğretmen ve Polis teşkilatına teşekkür ediyoruz.

Kas

Gelecek gençlerin,gençler ise öğretmenlerin eseridir.Şehit Halil Hamuryen Ortaokulu ailesi olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas